Share to
Comfort Mat Integra
Pret
170 Lei
Disponibilitate In stock
Credit 57 Lei credit pentru 6 luni 43 Lei credit pentru 12 luni

Izolare fonică Comfort Mat Integra este cea mai ușoară dintre toate membranele de izolare fonică existente, care este realizată pe cea mai recentă generație de adeziv-etanșant modern de montare. Materialul combină proprietățile de izolare fonică și termică prin utilizarea unei membrane acustice unice și a unei structuri multistrat.

Integra este conceput pentru izolare fonică a ușilor auto. Materialul este așezat într-un al doilea strat deasupra izolației de vibrații. Particularitatea noutății este greutatea sa redusă (semnificativ mai mică decât cea a altor membrane), ceea ce ne permite să o recomandăm pentru izolarea fonică a ușilor auto de orice marcă și model. Instalarea comodă a materialului este asigurată de un strat adeziv special AdiT cu efect de etanșare.

Puteți cumpăra Comfortmat Integra și alte materiale pentru izolarea termică și fonică a unei mașini de pe site-ul nostru oficial Comfortmat.

Grosime, mm - 6
Dimensiunea foii, mm - 700x500
Lipici rezistent la umiditate
Greutatea foii, kg - 2,3
Greutate specifică, kg/m2 - 6,6
Aderență la metal, N/cm — 5 — 8
Materialul oferă un nivel ridicat de izolare fonică - 25 dB, care este cu 10 dB mai mare decât cel al concurenților. Membrana nu este supusă putrezirii din cauza pătrunderii umezelii. Stratul adeziv rămâne fiabil în intervalul de temperatură de la -50 la +150 de grade.

Tip insonorizarea Fonoizolare, Termoizolare